Blog

Disseny d' interiors

APARADOR 2022-2023

Aparador nadalenc 2022-2023 que recorden les bombolles del xampany per celebrar l'arribada del nou any i desitjar-vos Felices Festes.

Llegir més »
Disseny d' interiors

VINOTECA PER A CASA

Si ets un amant del vi i no et conformes amb tenir unes poques ampolles guardades a casa sinó que vols tenir la teva pròpia vinoteca per casa, avui et vam parlar sobre elles. Com a professionals en decoració i interiorisme des de fa més de 70 anys, hem anat veient com ha anat creixent el sector de la viticultura i més encara al nostre país, representant un símbol de tradició i referent mundial.

Llegir més »
Arquitecte

DISSENY I PLÀNOLS DE CASES

Quan comprem un terreny, un local o una casa a reformar ens entra la il·lusió de crear, dissenyar i tenir com més aviat millor la idea que tenim feta realitat. Aquest és un dels processos més emocionants i encara que alguna cosa estressants si no es gestionen bé, perdurables per sempre. Per això, avui hem volgut dedicar aquest article al disseny i plànols de cases, ja que la majoria dels nostres clients arriben a nosaltres sense saber els tipus que existeixen i com interpretar-los.

Llegir més »
Paisatgisme

ELS BENEFICIS DE L'INTERIORISME I PAISATGISME

L'interiorisme i paisatgisme no només existeixen i es creen per decorar les estances, sinó que tenen altres molts avantatges per a l'ésser humà i per a la pròpia naturalesa.
En aquest post te les expliquem totes i et mostrem alguns dels nostres treballs. ¡Contàctans!

Llegir més »

T'HA INTERESSAT ALGUN ARTICLE?

CUÉNTANOS