Blog

Decoració d' interiors

COLORS PER A CUINES

El saló és una de les zones més importants i en la qual més temps passem d'una casa, però... ¿I la cuina? La cuina és sens dubte l'eix central de la llar, segur que si us poseu a calcular la inversió que heu realitzat separada per habitacions, la inversió més elevada se l'emporta la cuina... Triar correctament els colors per a la cuina t'ajudarà que el temps que passis en aquesta estada ho facis de forma tranquil·la, serena i calmada. 

Llegir més »
Disseny d' interiors

COM ACONSEGUIR INTERIORS DE CASES DE LUXE

Interiors de cases de luxe, estils i articles exclusius n'hi ha molts però si vols aconseguir el més apropiat per donar-li a la teva llar, segona residència o despatx un disseny espectacular i de revista queda't a llegir aquest article que hem preparat per a tu.

Llegir més »
Decoració d' interiors

COL·LECCIÓ LALIQUE

Escultures, gerres, accessoris i complements de vidre, l'elegant marca de luxe Lalique. Ojínaga Barcelona respresenta la marca a Espanya, al nostre showroom podran trobar una selecció d'articles.

Llegir més »
Disseny d' interiors

ELS MILLORS ESTILS DE DECORACIÓ D'INTERIORS PER A AQUEST 2022

¿Pensando en renovar tu decoración? Toma nota a estas tendencias que encontrarás para el 2022 y que no dejan indiferente a nadie. Porque si algo nos caracteriza es la profesionalidad, la constante actualización y el seguimiento de las tendencias para ofrecer siempre lo mejor a nuestros clientes.

Llegir més »
Mobles de disseny

DISSENYS OKNW

Nova col·lecció de dissenys OKNW, amb nous acabats de marbres, pells, metalls, fustes i teixits.

Llegir més »
Arquitecte

PASSIÓ PER L' ARQUITECTURA

Recull dels nostres últims projectes d' arquitectura urbanística, dissenyats, projectats i dirigits des del nostre estudi de Barcelona, per Carlos Ojínaga.

Llegir més »

T'HA INTERESSAT ALGUN ARTICLE?

CUÉNTANOS