Disseny residencial

A Ojínaga realitzem projectes integrals, sobretot projectes amb fi residencial de qualsevol estil i disseny que soni.

 

La nostra característica principal és el gran equip que forma Ojínaga Barcelona en el qual som capaços de treballar l'Arquitectura, la Decoració i el Disseny totalment unificats en els quals no hi ha reptes que se'ns resisteixin.

 

Des del nostre estudi neixen les idees que després prendran forma per plasmar de forma real els desitjos de cadascun dels clients que busquen el luxe i l'exclusivitat a les seves llars. 

 

La creació d ' habitatges residencials és un dels pilars de treball d' Ojínaga Barcelona. En ell, tant l'arquitectura com l'interiorisme van de la mà per aconseguir realitzar projectes únics i exclusius, on l'ambient recull la pròpia personalitat dels nostres clients.

 

Realitzem dissenys integrals on agafem luxe i exclusivitat. Projectes residencials de gran reforma amb personalització total per crear ambients en els quals es desenvolupa una vida agradable, harmònica i en completa consonància amb el que es desitja per a un habitatge residencial de disseny.

 

Som Arquitectura i Interiorisme al servei dels qui anhelen un lloc exclusiu, personalitzat i únic.  

 

Trobar un habitatge residencial amb una arquitectura única, personalitzada, segura i molt exclusiva és possible a Ojínaga, i tot i que el nostre estudi està localitzat a Barcelona, també podem realitzar la reforma d'un residencial estiguis on estiguis amb el nostre servei de projectes online.

 

La nostra forma de treballar se centra principalment en el client, en el que necessita per a la seva llar, en quines són les necessitats bàsiques i després, en com fer-les possibles. Un projecte residencial és més complex del que pugui semblar, ja que tenim estades bàsiques comunes a totes les llars, però és tot un repte que s'adaptin a l'entorn, als gustos i que el disseny aconsegueixi aquest acabat sofisticat que tant ens apassiona. Perquè si amb la nostra feina en residencial, busquem alguna cosa, és el confort i la calidesa que ha d'aportar una llar i aconseguir-ho no sempre és senzill. Gràcies al nostre gran recorregut, formació i professionalitat no hi ha disseny que se'ns resisteixi i com a mostra d'això tenim una gran quantitat de treballs finalitzats que mostrem a la nostra web i a les nostres xarxes socials. 

 

Tot i que principalment ens centrem en els projectes sobre habitatges residencials, el cert és que aquest tipus de projectes abasta una gran quantitat de detalls que no serien possibles realitzar-los de la mateixa manera si entre el nostre equip no tinguéssim diversos professionals centrats en cadascun dels pilars que formen l'arquitectura, com el disseny en interior i en exterior, l' arquitectura, la decoració. Tot engloba el resultat únic que sempre volem aconseguir i quan un projecte integralporti d'un mateix despatx, aconseguim una unificació i un resultat totalment global que es nota en cadascun dels espais d'una llar.

 

Sigui quin sigui el tipus de reforma residencial que busquis, a Ojínaga Barcelona ho fem possible, habitatges minimalistes, habitatges de luxe, apartaments, habitatges d'inspiració victoriana, palacets, xalets, duplex, amb tocs rústics, amb escales infinites, interiors, exteriors amb paisatgisme, tot el que soni, sigui quin sigui el teu estil, ho realitzem.

 

Ojínaga Barcelona és un estudi especialitzat en projectes residencials