Cuines

Ojínaga reuneix un ampli quefer en el desenvolupament de cuines. Al costat de tu realitzem el disseny de la teva cuina, la distribució que més s'adapta a la teva necessitat diària, dissenyem cada moble, cada calaix, cada detall. Grans marques de mobiliari de cuina i electrodomèstics faran que la teva cuina sigui còmoda i amb el teu segell.

CUINES AMB TOT LUXE DE DETALLS

Si et preguntem per una de les zones amb més personalitat de tota la casa, segur que et ve a la ment la cuina. La cuina és el lloc on tantes hores passem, cuinant, organitzant, menjant, etc i per suposat, és el lloc que més inversió es porta de tota la casa. 

A Ojínaga ens especialitzem en tota mena de reformes, ja siguin integrals així com per zones en moments puntuals. Busquem la integració de cada estada amb la casa utilitzant sempre els millors materials i acabem perquè el disseny sigui perfecte. 

No coneixem límits quant a disseny i personalització, sobretot per destacar la cuina de la resta de la casa però sempre amb una continuïtat en colors, dissenys, detalls, etc. 

CUINES INTEGRALS MODERNES

Si estàs buscant una reforma de cuina integral a Ojínaga podem ajudar-te.

Coneixem totes les tendències del mercat, encara que sempre, sempre, sempre escoltem les necessitats, requeriments i els gustos del client perquè una vegada finalitzada la reforma, se senti totalment satisfet amb la nostra feina. 

CUINES AMB ILLA

Apostem per les cuines obertes al menjador, amb espais grans, integrats i coordinats per poder gaudir de l'amplitud que ofereix. Un dels elements més destacats a les cuines modernes, són les cuines amb illa, tendència que a l'esmorzar és un toc molt actual, és molt pràctic, ja que es pot emprar en cuines de mida més reduïda per evitar haver de posar una taula gran de menjador o una taula rodona típica per a l'esmorzar o per a la preparació.

Quins elements podem introduir en una illa de cuina? 

Les illes per a la cuina es poden utilitzar com a taules de preparació, taules d' esmorzar o fins i tot, com a moble en el qual poder utilitzar-lo com a emmagatzematge. 

Si tenim opció podem introduir elements de la cuina com la vitroceràmica o la pica per poder facilitar l'elaboració del menjar. 

DISSENYS DE CUINA

A la nostra galeria de fotos, podeu observar la varietat de dissenys de cuina que realitzem per als nostres clients i la gran personalització que emprem en cadascuna d'elles. 

Depenent dels gustos dels clients treballem amb cuines més modernes, més clàssiques, en colors més vius, colors més neutres, colors més apagats, cuines obertes, cuines separades, però sempre treballem cuines amb disseny Ojínaga de principi a fi. Amb els nostres propis plans realitzats pel nostre equip de professionals per dur a terme totes les necessitats dels nostres clients.