Disseny de restaurants

Ojínaga és Arquitectura i Interiorisme, en el qual també s'inclou el disseny de restaurants.

Aquesta és una disciplina un tant complicada ja que per dissenyar un restaurant que funcioni , no es deu només s'ha de ser bo en interiorisme per a restaurants sinó que s'ha d'entendre l'hostaleria i conèixer molt a fons l'essència i la sensibilitat que transmet cada tipus de restaurant, capaç d'enganxar els clients. Tant imatge com la identitat de marca han d'anar de la mà en la nostra estratègia.

És important la decoració de restaurants?

Per suposat, a l'hora de realitzar projectes de disseny de restaurants, l'interiorisme i la decoració de restaurants són projectes on l'estètica, personalització i el disseny garanteixen la perfecta comunió entre l'espai i el client. Reptes on la creativitat i la nostra peculiar manera d'interpretar cada projecte desconeixen els límits.

Disseny d' interiors per a restaurants

Podem ajudar-te a crear el restaurant dels teus somnis i per aconseguir un bon projecte d'interiorisme comercial deixarem de banda les modes i ens concentrarem en el que es vol transmetre i en el que busca el client. Cuéntanos tu idea i li donarem vida.

Plànols d' un restaurant

És normal que quan penses en un projecte d'aquesta envergadura, t'inundin els dubtes i no deixis de fixar-te en el que ha fet la competència.

La nostra primera recomanació és que ho facis únic i que si busques plans d'un restaurant per decidir com vols que sigui el teu o ja els tens i necessites un disseny, aquí et deixem alguns exemples de restaurants de disseny que hem realitzat a Ojínaga Barcelona, perquè puguis fer-te una idea del que aconseguim en el nostre estudi d'Arquitectura i interiorisme.

Tots ells són exclusius i sota estratègia amb l'objectiu d'aconseguir ser un referent per als clients.