Blog

YATES DE LUXE INTERIOR

La decoració de vaixells de luxe està basada en tres eixos bàsics: el luxe, el confort i el funcional. Partint d'aquesta base i com a dissenyador de iots, realitzem tots els interiors de iots que ens demanen. 

Avui en concret ens centrarem en iots de luxe interior amb aquest exclusiu iot de luxe que va ser dissenyat per Marc Pinaut i construït per Witsen & Vis a Holanda i entregat al seu propietari el 1971. L'any 2018 va patir una completa restauració, la qual va anar a càrrec del despatx d'arquitectura i interiorisme Ojínaga Barcelona. 

Aquest iot de luxe de 33m d'eslora, amb capacitat de fins a 8 convidats en els seus 4 camarots dobles tipus suite: una cabina màster, 1 cabina VIP i dues cabines per a convidats. Sent capaç de portar a bord fins a 5 tripulants per assegurar una experiència de luxe.

Si busques una embarcació de luxe no et perdis els passos que realitzem per a un dels iots de luxe a Barcelona més conegut i fes un viatge en alta mar perquè sigui una experiència única i inoblidable.

iot de luxe

Iots de luxe per dins

Els iot de luxe interior s' han de dissenyar i realitzar minuciosament sense oblidar cap tipus de detall. Aquest iot de luxe presenta un casc d' acer i una superestructura d' alumini amb cobertes de teca. 

L'exterior del iot, amb un disseny elegant, desdibuixa el pas a través de les onades assolint la transició entre el mar i els 33 metres de l'imponent iot.

En el seu interior, s' estudia detalladament cada espai i camarot. Saló amb acabats en fusta, mobles de la marca Fendi i teixits elegants que cobreixen la gamma del blanc, al beix, acabant al marró fosc. 

El menjador es presenta acollidor amb una taula rodona de fusta que l'abracen confortables cadires i un banc que aporta familiaritat i recolliment. Si volies veure l'interior iots de luxe per prendre idees, és l'ocasió perfecta.

I continuem amb la master cabin, amb germanes vistes al iot exterior, aportant un disseny senzill però luxosament estudiat. Igual que la VIP cabin, amb un majestuós capçal de llit, il·luminació directa i indirecta i colors, la converteixen en un clar qualificatiu. Aquest és un exemple d'un dels millors vaixells de disseny que hem realitzat fins al moment.

Si buscavesflaixos de iots de luxe per dins, et presentem el que hem realitzat a Ojínaga Barcelona.

Iot interior

Què t'ha semblat? Seguim amb el iels ates de luxe interior i vam donar pas a les habitacions.

Els iots per dins són gairebé més important que a fora ja que el que ens interessa és poder estar com a casa, encara que el nostre sòl sigui diferent, però volem que no es noti que anem per mar!

D'aquí que els dos camarots de convidats no queden exclosos del detallat disseny interior dels iots de luxe. Colors impecables i elegants defineixen aquests espais.

Com sempre en la filosofia d'Ojínaga Barcelona, cada detall importa. Mostrat a la germana escala, els luxosos banys, la sala de comandaments, les cabines de la tripulació, i altres estances d' aquesta embarcació de luxe, que tot i considerar-se secundàries són sempre importants.

Fotos de iots luxosos

Si t'ha agradat el nostre projecte i estàs pensant a reformar el teu iot, et convidem que vegis tots els nostres treballs de iots de luxe interior que hem realitzat perquè triïs l'estil que més s'acosta al teu.

Si vols un projecte a mida, t'ajudem que surtis a la mar amb molt luxe de detalls. 

iot de luxe
Comparteix