Blog

Categoria:

PASSIÓ PER L' ARQUITECTURA

En el nostre Estudi d'Arquitectura i Interiorisme de Barcelona situat a la Via Augusta 251, fem arquitectura a gran escala. 

Carlos Ojínaga dirigeix un equip en constant desenvolupament, sempre amb l'ambició d'aprendre i poder aplicar les més noves tecnologies i materials als projectes. Treballem a consciència amb el medi ambient i per això els nostres projectes compleixen amb les normatives mediambientals vigents.

No hi ha millor exemple de mostrar la nostra feina que compartint els nostres projectes realitzats. A continuació mostrem una sèrie d'imatges que reflecteixen alguns dels nostres treballs realitzats íntegrament en el nostre estudi d'arquitectura. 

TORRE FINESTRELLES

No hi ha projecte que se'ns resisteixi, així com podeu comprovar amb la nostra Torre Finestrelles, tota una creació des de zero, que com altres molts, també ha nascut en el nostre estudi d'arquitectura i disseny de Barcelona. Un projecte en el qual les altures no han suposat cap impediment. 

Un edifici que descrivim com a espectacular, tant pel seu disseny físic com pels seus acabats, totalment innovadors i personalitzats. Sense oblidar-nos de l'espai tan luxós que l'envolta amb la piscina comunitària i un jardí decorat d'acord amb la zona i l'estil de l'edifici. 

Confiar en una gran empresa d'arquitectura com és Ojínaga Barcelona garanteix sempre uns acabats de disseny i luxe i per suposat, sempre atenent les necessitats del client. El nostre segell distintiu és la personalització dels acabats i el gran servei complet que oferim de clau en mà, podràs gaudir del projecte dels teus somnis sense preocupar-te per res, deixeu-ho a les nostres mans, nosaltres t'ho lliurem ja finalitzat. 

SANT JOAN DESPÍ

Un altre dels nostres projectes més rellevants va ser aquest espectacular edifici de sis plantes i àtics perfectament integrats amb l'entorn i amb la resta d'edificis. Un edifici amb acabats de gran qualitat i amb les darreres tendències en el mercat pel que fa a arquitectura. 

Ojínaga Barcelona no només és un estudi d'arquitectura, sinó també una empresa d'arquitectura i disseny amb un gran equip de professionals que realitzen projectes tan sorprenents com els que us mostrem, tots surten del nostre estudi d'arquitectura. 

Oferim tots els serveis d'arquitectura i de disseny, ja siguin projectes integrals, reformes localitzades, reformes d'edificis complets, reformes interiors de cases, reformes de cuines o també qualsevol treball de decoració i disseny d'interiors i exteriors, com projectes de paisatgisme. 

MOLINS DE REI

El color de l'elegància, la senzillesa i la pulcritud és el blanc per excel·lència, t'imagines un edifici blanc? Doncs també tenim projecte amb aquest objectiu, ressaltar l'exterior. 

Sense perdre de vista els detalls, la qual cosa sempre és el nostre segell, ens hem de fixar en la part més alta de l'edifici, la teulada. Una zona comuna de luxe amb piscines en què refugiar-se en els mesos més calorosos de l'any i sense sortir de casa. Tot un luxe!

L'estabilitat que ha d'oferir la creació d'una piscina a la zona més alta de l'edifici, és tot un repte per als arquitectes, però a Ojínaga Barcelona comptem amb una trajectòria com a estudi d'arquitectura que permet l'elaboració d'aquests projectes. 

Si ens fixem en l'edifici, podem comprovar que tots els habitatges compten amb balcons allargats i amples que disposen de molts metres per poder decorar aquesta zona de la llar tan estacional i que tant s'agraeix per a reunions amb amics i familiars a l'estiu.

SANT JOAN DESPÍ

Compartint nom amb un altre projecte, us mostrem un altre dels edificis més emblemàtics realitzats en el nostre estudi d'arquitectura, l'edifici Sant Joan Despí. 

A simple vista ja podem observar la seva característica distintiva, els balcons amb efecte cub que guanyen territori respecte a la façana per aprofitar encara més, cada racó de les llars. 

Els balcons també tenen un efecte distintiu entre plantes alternes i orientacions per destacar més un lateral amb una vora en un costat i una barana transparent amb efecte infinit perquè des de l'exterior passi totalment desapercebut. 

Per acabar amb aquest edifici, cal destacar el jardí superior que ocupa un gran espai a la zona més alta de l' edifici i que ajuda a integrar el projecte a l' entorn. 

BARCELONA ZONA ALTA

I l'últim projecte que destaquem en aquest post és aquest petit edifici sense estar exempt de detalls i de cura. 

A diferència dels anteriors, aquest edifici tan sols compta amb 3 plantes per a habitatges, però amb un garatge al soterrani que aprofita al complet el desnivell del carrer. 

En aquest projecte també apliquem la nostra experiència com a estudi d'interiorisme per projectar el disseny de l'exterior cap a l'interior i que el llogater no perdi mai la sensació d'amplitud i puresa que es transmet a la façana dels habitatges. 

Ojínaga Barcelona és un dels estudis d'arquitectura Barcelona i estudi d'interiorisme, amb més trajectòria i recorregut que es reflecteix en tots els projectes realitzats i en cada treball d'arquitectura i disseny realitzats, com per exemple aquest últim presentat en el qual podem observar com, gràcies a l'experiència, s'intenta aprofitar el desnivell del carrer i treure-li el màxim partit a l'edifici sense que es noti en absolut des del exterior i per això és necessari una gran experiència i per suposat, una gran professionalitat, qualitats i requisits que tots busquem perquè duguin a terme la nostra llar i que a Ojínaga Barcelona trobaràs en tots i cadascun dels nostres projectes i membre del nostre equip. ¡Compruébalo!

Si has vist alguns dels nostres projectes i també somies amb dur a terme el teu, no ho dubtis i contacta'ns, t'assessorarem en tot moment i t'ajudarem a realitzar el teu projecte desitjat. Ojínaga Barcelona també és un dels estudis d'arquitectura internacionals més destacats amb seu a Barcelona.

Comparteix