BERT FRANK

Bert Frank va néixer el 2013 quan Adam Yeats i Robbie Llewellyn van iniciar la seva empresa amb un clar objectiu, fusionar la creativitat i l'enginyeria

El resultat tan únic és a causa de la passió pel disseny i el respecte per la ingereria britànica que intenten reflectir en cadascun dels seus dissenys. A més de dur a terme productes d'alta gamma, el seu desig era que fos perennes al pas del temps i resistents als corrents de les modes. 

La sinergia d' ambdós dissenyadors consisteix a treballar colze amb colze en tot el procés creatiu, des del concepte fins al pas final de la seva fabricació. Tant la imaginació de Robbie, així com la seva creativitat i fantasia, fan balanç amb la comprensió, principis d'enginyeria i tècniques de fabricació d'Adam. Cadascun dels productes fabricats són cuidats fins al mínim detall i tractats amb molt de mim i dedicació. 

Tots els seus productes estan creats en la seva totalitat a Regne Unit. 

2013

Inspiració

Els dissenys de Bert Frank estan inspirats en el desig d'objectes agermanats i la passió pel disseny que millora l'estil de vida.
 
"Res tinguiu a les vostres cases que no seguiu útil o creieu bell".

-William Morris
 
William Morris va entendre el disseny però també va entendre els éssers humans. Sabia que les coses, les possessions, només ens fan felices quan combinen la bellesa amb la utilitat i viceversa. Tenir-ne un sense l'altre és impensable. A Bert Frank adopten aquesta filosofia. Una làmpada de taula o penjant és molt més que un mitjà d'il·luminació; és una cosa de bellesa per admirar i tocar. De la mateixa manera, una làmpada feta amb els materials més preciosos no té valor llevat que produeixi els efectes d'il·luminació que desitges.
 
"L'art es troba amb l'enginyeria. El disseny es troba amb l'artesania."

ALGUNES DE LES SEVES LÀMPADES DE DISSENY

Ets professional?

Ets particular?